Till kassan
Summa: 0

Logga in

Kundvagn / 0 produkter

Kundvagnen är tom

Inte säker på var du ska börja?
Se våra nyheter
SUMMA 0,-

Frakt och leverans

Frakt och leverans

Privatkunder

Vi skickar våra paket med Bring. Frakt kr 69. Paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe och du kommer att motta en sms-avisering när ditt paket är klart att hämtas ut.

Vid annan leveransadress än din hemadress måste du kontakta vår kundserviceavdelning innan du gör din beställning. En order som är under behandlingen eller skickad kan inte avbeställas. För mer info se våra köpvillkor för retur av varor.

Leveranstid*

Privatkunder 1-4 dagar

*Leveranstiden är beroende av leveransadress och paketets storlek. Det kan förekomma längre leveranstid under vissa perioder både hos oss och hos fraktbolaget. Ovanstående information är vägledande och avvikelser kan förekomma.


Retur:

Om du önskar att returnera din beställning använder du retursedeln som är bifogad i ditt paket. Paketet med ifylld retursedel lämnas in på ditt närmaste bring utlämningsställe.När du använder retursedeln debiteras du 79.- i returfrakt som dras av på beloppet vi återbetalar till dig. (Gäller ej reklamation)
 

Om du valt betalningsalternativet faktura är det du som kund som är ansvarig för att kontakta Klarna för pausa din faktura för att undvika eventuell påminnelseavgift. Kontakta Klarna på
telefon: 08-120 120 10

 

Om du som kund väljer att använda en annan returmetod är du själv ansvarig för din retur når oss och måste också betala kostnaden för retur själv.

REKLAMATION: Vid reklamation skicka ett e-postmeddelande till: post@designhandel.se

Skadad eller defekt vara – Om du mottagit en defekt vara vänligen skicka oss en bild på skadan tillsammans med ditt ordernr. till post@designhandel.se Det är viktigt att du inte skickar skadade eller defekta varor i retur utan att ha kontaktat oss först! Du kan då bli belastad för returkostnaden.

Ej uthämtat paket

Det är viktigt att du hämtar ut ditt paket Vid ej uthämtat paket blir du fakturerad 250.- i avgift för att täcka våra kostnader.